4 gode tips til Cyber Monday

De fleste kender til begrebet ”Black Friday”. Denne store shopping-dag gælder som regel alle fysiske forretninger. Men ikke alle er klar over, at der efter denne begivenhed kommer endnu en. Mandagen efter Black Friday er kaldet for Cyber Monday. Den gælder de fleste onlineforretninger.

Men hvordan sikrer du dig, at du når alt på denne dag? Her kommer 5 gode råd.

Lav en liste

For at holde overblik over hvad du skal have, og på hvilke sider du kan finde det, kan det være en rigtig god idé at lave lister over diverse ting. Lav eventuelt forskellige lister alt efter prioritet. På den måde holder du nemt overblik, og du sikrer dig samtidig, at de vigtigste ting kommer i første række.

På anden vis kan det godt virke uoverskueligt og forvirrende, og mange gange vil man opleve, at ting går i glemmebogen, når først eventen starter.

Start i god tid

Hvis muligheden er der, skal du starte i god tid. Sørg først og fremmest for at have en god og sikker internetforbindelse, så du ikke risikerer, at dit net crasher. Herefter kan du (hvis siden tilbyder det) begynde at fylde din kurv med de ting, du gerne vil sikre dig.

Dog kan man til tider opleve, at nogle sider vælger at lukke for denne mulighed, da nogle eventuelt vil føle sig snydt – alle skal gerne have lige vilkår.

Få hjælp af en ven

Trods de organiserede lister og en sikker internetforbindelse ryger ting på de forskellige internetsider altså bare smadder hurtigt.

Derfor kan det være rigtig smart at få hjælp af en ven. Giv dem én af listerne, eller eventuelt bare nogle af dine ønsker, og så kan de være ansvarlige for det. Hermed er det delt bedre op, og du har straks sørget for at nå flere af dine mål.

Undersøg markedet, inden dagen oprinder

Det er ikke nødvendigvis alle sider, der deltager i denne event – men dog de fleste. Det kan komme rigtig meget til din fordel at undersøge markedet inden selve eventen. Vær sikker på, hvilke sider der deltager først og fremmest. Derudover kan det også være rigtig smart at undersøge, hvor store discounts man kan forvente på de forskellige sider – især hvis de tilbyder nogle af de samme produkter. Ved at gøre dette har du skabt overblik og chancen for at få dine ønsker til den bedst mulige pris.

Der er altså penge at spare på mange forskellige måder.