Et webhotel er nemt at finde

At finde et webhotel behøver på ingen måde være en svær ting at gøre. Der findes nemlig forholdsvis få, og derfor er det meget uoverskueligt. Det er ikke alle der ved, at de har brug for et webhotel og faktisk er der mange, der slet ikke ved hvad det er. For det meste bliver man dog kastet ud i denne viden hvis man ønsker at have en hjemmeside. For hvis man får sit eget site kommer man ikke langt uden et webhotel. Man har brug for et sted, hvor man kan have alle sine filer og det er her et webhotel kommer ind i billedet.

På et webhotel bor alle dine filer i trygge rum

Hvis man skal forklare hvad et webhotel er kan man starte med at sige, at det er et sted, hvor alle dine filer fra et website er at finde. Alle de billeder, videoer, tekst og så videre du lægger op på en hjemmeside fylder alt sammen rigtig meget. Det er ikke noget, som blot forsvinder ud i cyber space, men derimod er det noget, som overnatter på et webhotel.

Et webhotel er således en slags server, som har rigtig mange filer. Det er måske en maskine, som cirka er på størrelse med et hus, for der er nok mange filer og det kræver meget plads. Det er forskelligt hvor selve serveren står. Sjældent står den i det land man køber plads til den. Den kan stå i mange forskellige lande og for brugeren der gør brug af et webhotel er det helt ligegyldigt. For når man sidder og finder barudstyr eller redskaber på en webshop vil man ikke tænke så meget over hvor de data man indtaster og producerer ender.

Find både domæne og webhotel

Har du aldrig før haft et webhotel kan det sagtens være, at du ikke aner noget om det. Og hvis ikke du har haft det før har du nok heller ikke noget domæne. Har du planer om at lave en hjemmeside er det meget vigtigt, at du har et domæne. Meget ofte vil du finde ud af, at du kan få et domæne og webhotel samtidig hvilket er ekstra smart.