Inddrage din Baby i julen

Jule ferieperiode er et tidspunkt hvor, for millioner af familier, den daglige rutine er tilbøjelige til at ændre, undertiden drastisk eller nogle gange bare en lille smule. Hvis du har en nyfødt, eller meget ung, baby i huset, tro ikke, at de ikke vil være klar over, hvad der foregår, bare fordi de dase rundt i deres krybbe, sover det meste af tiden. De vil være opmærksom på forskelle i deres miljø, så det er en god ide at tænke over velvære af baby på forhånd og Planlæg din jul i overensstemmelse hermed.

Sandsynligvis bliver den første tegn på, at noget andet der foregår i hjemmet julepynt og pynt går op. Mens barnet kan synes uvidende om al uro og aktivitet som dekorationer gå op hele vejen rundt, er der en god chance for, at en baby, der har boet i huset i et par måneder vil være meget opmærksomme på dem, selvom de ikke kan fokusere på detaljerne i dekorationer themselv es. Dette er et godt tidspunkt at involvere barnet i julen, lige fra starten, ved at lade dem ligge i rummet være dekoreret mens de er vågne. Lad dem se resten af familien, som de hænger juletræspynt og lys, og alle de andre ornamenter. Engang imellem, overtage et smykke, der er lyse og lade hende se det helt tæt; Find nogle, der gør en støj, og lad hende høre de blide lyde på nært hold. Noget støjende, selvfølgelig, at vil skræmme baby, bare de blide lyde. Også, afhente hende og tage hende tæt på hængende ornamenter. Det hjælper barnet føler en del af hvad der foregår, selv om de ikke har en anelse om hvad det hele handler om.

Hvis din juleferien bliver brugt i hjemmet, skal ændre rutinen med barnet ikke for meget. Hvis du forventer en masse Gæster, selv om, så det kan være temmelig anderledes, så prøv ikke at glemme at planlægge for barnet også. Hvis du er at blive fanget i et raserianfald af madlavning og andre forberedelse i dagene før jul, og julemorgen, derefter forsøge at inddrage barnet bare en smule ved at tillade hende at ligge i køkkenet med dig, eller i uanset værelse forberedelsen kan foregå. Husk, at din baby vil fornemme stress og angst i forældre, så det er bedst at tillade masser af tid til din forberedelse, så du er ikke alt for forhastet og stresset.

Hvis barnet er vant til at have en masse mennesker rundt, vil så hun sandsynligvis ikke blive for forstyrret af den pludselige tilstrømning af besøgende. Selv da, Husk hun har brug for fredelig perioder, og når hun slutter sig til skare, mens vågen, det er værd at holde øje med om hun er ved at blive overvældet af for meget larmende opmærksomhed, især som alkohol kan flyde senere på dagen, eller før i nogle tilfælde. Husk altid at din baby har blot behov for kærlighed, varme, omsorg, mad og sikkerhed, så så længe du forbliver bevidst om disse ting på alle tidspunkter, så dit barn kan nyde julen så meget som du, selv om hun ikke muligvis fortælle dig, så.

Hvis du vil væk, bliver rutinemæssig forstyrret større, så det ikke kan være helt så nemt for barnet eller forældrene. Alt nævnt ovenfor for opholder sig i hjemmet stadig gælder, og rejser forberedelse bør være anderledes end en almindelig tur væk. Men vær ekstra forsigtig og sørg for du har alt, hvad du vil bruge for barnet, mens omrejsende og lager, opført i god tid og organiseret i god tid. Afhængigt af hvor du bor, kan der ikke være butikker åbent på julen og juleaften shopping kan være en stressende mareridt for dig og barnet. Så er det værd at få dig selv og din baby ting godt organiseret på forhånd.

Jul bør være et godt tidspunkt for dig, din familie og din baby. Meget vil blive lige så normal, men det er altid værd at huske på, at hun bliver klar over noget, der er forskellige, både i omgivelser, spænding niveauer, eller lyde. Hvis du ammer, bør du være opmærksom på, at hvad du spiser og drikker vil give hendes mælk.

Så længe du forbliver klar over disse ting, og handle i overensstemmelse hermed, din baby vil være glad, og har en god jordforbindelse til at få mere involveret næste jul.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.