Online hjem virksomhedsejere: Check af referencer

En af de mange aktiviteter online hjem virksomhedsejere er involveret i opnåelse af softwareværktøjer eller services til at hjælpe dem med at køre deres forretning. Der findes normalt mange forskellige muligheder at vælge fra og valg er ikke altid let. Nogle af løsningen tilbudt arbejde, men de fleste gør ikke! Det er vigtigt at træffe det rigtige valg.

Jeg fandt dette scenario for nylig når du vælger en Auto-Responder service. Jeg havde gjort min forskning og troede jeg havde gjort et godt valg. Men derefter tvivl sneg i om hvorvidt jeg picking den bedste løsning. Selv om jeg følte, det var et godt valg, ville det være lidt sværere at integrere denne tjeneste i en af mine hjemmesider. En løsning fra en anden softwareleverandør ville integrere lettere, men jeg blev ubehageligt med deres evne til at yde den service jeg ledte efter.

Da jeg var nu usikker med min beslutning og kigge på en anden løsning for at lette integration, brugt jeg en del tid på denne leverandørs websted ser ind i detaljerne i deres produkt. Jeg ved ikke om dig, men jeg har en tendens til at springe over udtalelser og referencer fra andre virksomheder, der er inkluderet i website kopi. Jeg tvivler ganske ofte, om de er reelle og normalt de er vanskelige at kontrollere.

Denne gang dog, jeg ikke springe de referencer, der er angivet af leverandøren. Jeg tog den første en fra deres liste af succesfulde websites deres service var blevet integreret med. Som er fælles, var der ingen link til hjemmesiden, men at finde hjemmesiden viste sig temmelig nemt at bruge et velkendt søgemaskine. Når fundet, begyndte jeg at lede efter afsnittet e-mail tilmelding på deres hjemmeside for at se hvordan den var helstøbt og hvordan det passer ind i stedet. Igen, det var let at finde.

Til min overraskelse, da jeg prøvede den e-mail tilmelding (jeg ikke gjorde indtaste en e-mail adresse for at tvinge tjenesten til at vise en besked), software service navn vises ikke var den, der havde vidnesbyrd, men den jeg havde i første omgang besluttet på. Dette bekræftede min oprindelige beslutning og fjernet enhver tvivl fra mit sind.

Alt dette synes at være sund fornuft, og det er. Men mange gange online hjem virksomhedsejere, inklusive mig selv, bliver fanget i marketing hype og glemmer at tjekke fakta.

Hvordan kan vi tjekke fakta?

-Hvis det er muligt, indskrive referencer eller udtalelser, der tilbydes af en website kopi som beskrevet ovenfor.

-Se hvad andre hjem virksomhedsejere bruger. Måske endda spørge dem hvad der virker bedst for dem.

-Hvis du er en del af et netværk marketing lejlighed og har en op linje af sponsorer så email sig af dem og bede.

-Tjek nogle arbejde derhjemme forum eller artiklen distributionstjenester. Du kan søge efter foraene og der er mange artikel distribution kilder i Yahoo grupper.

Hvis du er en software eller service leverandør, Sørg for din hjemmeside testimonials er nøjagtige og ajourførte. Intet dræber et potentielt salg hurtigere end en falsk reference.

Kører en online home business kan være sjovt og givende. Det er det samme som at køre en offline forretning på mange måder. Det er ikke altid let at foretage valg. Men en ting er klar, hvis en leverandør tilbyder referencer-tjekke dem ud!

Du er velkommen til at kopiere denne artikel til dit websted, så længe du medtage følgende ressourceoplysninger med et aktivt link til min hjemmeside:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.