Vejen til hjertet går gennem maven

Der er noget helt særligt ved at blive opvartet. Hvis du gerne vil forkæle din udkårne, men mangler penge på kontoen, kan du lave restaurantstemning derhjemme. Det kan f.eks. gøres ved at lave en lækker menu baseret på indholdet i en måltidskasse. Gør det nemt for dig selv og husk at dække et smukt bord.

Sammensæt den perfekte scoremenu

Enlige og barnløse gør sjældent et stort nummer ud af madlavningen. Det sker ofte, at man bare spiser en sandwich eller en skål cornflakes. Derfor kan det halte med kreativiteten, når der kommer gæster.

En date vil næppe blive imponeret over den velkendte spaghetti med kødsovs. Sørg derfor for at hente lidt ideer udefra, når du skal sammensætte menuen til din date. Måltidskasser er en rigtig god måde at få inspiration og variation ind i køkkenet.

Der findes måltidskasser for alle typer og til alle lejligheder. Du vil derfor let kunne finde et tilbud til dine kokkeevner eller mangel på samme. Følger du kassens instrukser, kan du nemt sammensætte imponerende scoremad.

Dæk bordet efter alle kunstens regler

Når du dækker bord til en særlig lejlighed, behøver du en dug og pænt service. Alle mennesker skal eje en dug. Det gælder, uanset om du har et dyrt plankebord eller et lille cafébord.

Det er ikke nødvendigt med sølvtøj og fint porcelæn for at få et flot bord. Vigtigst er det, at du dækker ordentligt op til dig og din date med matchende rent service.

De overordnede regler for korrekt borddækning er som følger:

  • Gaflerne skal være til venstre
  • Knivene skal være til højre
  • Er der suppe til forret, ligger du skeen yderst til højre
  • Knivens skær skal vende ind mod tallerkenen
  • Evt. bestik til dessert skal ligge over tallerkenen

Så er der kun tilbage at sige held og lykke!


  • Categories: