Apps, som du kan købe nu og betale senere

Køb nu og betal senere apps er en god mulighed, hvis du har brug for at foretage store køb. Disse betalingsplaner kommer normalt uden gebyrer og ingen renter. Disse tjenester bør ikke bruges til forretningsmæssige eller personlige formål. Føderale tilsynsmyndigheder er bekymrede over nogle virksomheders forretningspraksis. Fortsæt med at læse for at lære mere om køb nu, betal senere app.

Bekræft: Bekræft giver dig mulighed for at bruge dit virtuelle kreditkort til at foretage køb. Mange kendte detailhandlere som Amazon, Walmart og Samsung samarbejder med dem. Bekræft kan også bruges til at købe produkter i hjemmeforbedringsbutikker som Lowe’s. Denne service er ikke tilgængelig for alle køb, men det er noget, du bør overveje, hvis du virkelig vil have noget, men ikke har midlerne lige nu.

Perpay: Denne populære applikation, som giver dig mulighed for at betale nu og opbygge kredithistorie, rapporterer til kreditbureauer. Perpay-kunder har en gennemsnitlig kredit score på 39 point. Klarnas Pay in 4-program kan være særligt gavnligt for dem, der har brug for et kreditkort, men ikke ønsker, at det skal tage for lang tid at få et. Virksomheden er åben for alle kredittyper og tilbyder mange muligheder for låntagere.

Sezzle: Sezzle er en anden køb-nu-betal-senere-app, der tilbyder en månedlig betalingsplan. Appen kræver ikke, at brugerne har en kreditkontrol og giver dem mulighed for at foretage en forskudsbetaling på op til 25%. Sezzle kræver en forskudsbetaling på 25%, før der kan foretages et køb med sparxpress. Hver måned vil betalinger blive taget automatisk. Du har mulighed for at betale resten af dit køb på et senere tidspunkt eller fuldt ud.

I løbet af de sidste par år er køb nu og betal senere apps vokset i popularitet. Der er mange fordele ved denne app, herunder muligheden for at sprede betalinger ud. Disse apps gør det nemt for kunderne at betale for det, de vil have nu. Mange undgår også refusionsbehandling. Disse apps er ikke beregnet til at erstatte kreditkort. Disse programmer er en måde at udvide kredit uden ekstra gebyrer til kunderne.

PayPal: PayPal tilbyder en køb-nu,betal-senere-app. Det har dog nogle begrænsninger. Disse apps har typisk transaktionsgrænser mellem $ 30 og $ 1500, hvilket ikke er ideelt til varer med store billetter. Klarna, Affirm og Affirm kan også bruges til at købe nu og betale senere. Sidstnævnte tilbyder 0% rente i en periode på fire måneder. De er ikke tilgængelige i alle stater. PayPal er dog stadig den bedste løsning.

Du kan også købe BNPL-varer med dit kreditkort. Du bliver nødt til at foretage et minimumskøb på $ 50 på de fleste BNPL-websteder. Du kan dog øge din berettigelse ved at oprette en historik med dine kreditkortbetalinger. Disse programmer kræver ikke kreditkontrol og er fri for interesse. Dine betalinger er rentefrie, så længe pengene bruges til personlige formål.